Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی اصفهان روز شنبه به نقل از محمودرضا افلاکی افزود: عملیات مبارزه با سِن غلات در استان موفقیت آمیز بود بطوریکه در تمام گندم خریداری شده از زارعان حتی یک نمونه محصول سن‌زده نیز گزارش نشده است.

وی اضافه کرد: با توجه به پیشینه چندین ده ساله مبارزه با سن در مزارع گندم و جو استان، امسال این عملیات در ۲۸ شهرستان انجام گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیر حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی اصفهان خاطرنشان کرد: در سال زراعی جاری با توجه به کمبود نیروی تخصصی بویژه در ستاد مدیریت، با برنامه‌ریزی کوتاه‌مدت و بلندمدت (از تامین اعتبار ویژه برای خودروی شبکه‌های مراقبت تا سایر موضوعات مرتبط از طریق جلسات منظم با ریاست سازمان استان) توانستیم این امر را محقق کنیم.

افلاکی با اشاره به کیفیت و سلامت کامل گندم استحصالی امسال گفت: به گفته کارشناسان بذر و نهال مرکز تحقیقات استان و مدیریت زراعت، می‌توان از گندم تولیدی امسال حتی بعنوان بذر نیز استفاده کرد.

وی گفت: از ابتدای امسال تاکنون، فعالان مبارزه همگانی شبکه‌های مراقبت در تمام ایام حتی تعطبلات نوروز نیز حضور بسیار مثمر ثمری در عرصه داشتند.

افلاکی خاطرنشان کرد: گرچه سال‌های قبل نیز سن زدگی استان در حد صفر بود، اما امسال بدلیل کشت در دو مرحله زمانی(پاییز و ماه بهمن) کار شبکه مراقبت دو برابر شد.

به گزارش ایرنا، سن غلات از مهمترین آفات گندم و جوست، این آفت با تغذیه از گندم و جو در مراحل مختلف رویشی موجب کاهش عملکرد (خسارت کمی) و از بین بردن خاصیت نانوایی(خسارت کیفی) می‌شود.

 اصفهان با داشتن ۵۶۸ هزار هکتار اراضی کشاورزی(معادل ۵ درصد از مساحت استان) ۳.۵ درصد از اراضی کشاورزی کشور را به خود اختصاص داده است.

برچسب‌ها نان و غلات گندم کشاورزی اصفهان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: نان و غلات گندم کشاورزی نان و غلات گندم کشاورزی اصفهان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۰۲۵۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خرید تضمینی گندم به بیش از یک میلیون و ۲۵۰ هزار تن رسید

سهراب سهرابی در گفت و گو با باشگاه خبرنگاران جوان، گفت: بنابر آمار امسال مجموع سطح زیرکشت گندم ۶ میلیون هکتار است که ۲ میلیون هکتار آن مربوط به گندم آبی و ۴ میلیون هکتار گندم دیم است.

به گفته او، اولین برداشت خوشه های طلایی گندم در هفته اول فروردین از استان های سیستان و بلوچستان، هرمزگان، جنوب کرمان آغاز شد و همچنان استان های خوزستان، ایلام و جنوب استان فارس اضافه شدند.

سهرابی ادامه داد: بنابر آمار از ابتدای فصل برداشت تاکنون بیش از یک میلیون و ۲۵۰ هزار تن گندم از کشاورزان خریداری شد که نسبت به مدت مشابه سال قبل ۲۰ درصد رشد داشته است، هرچند درصدی از افزایش تولید بدلیل آن است که برداشت نسبت به سال قبل ۱۰ روز زودتر آغاز شده است.

مجری طرح گندم با بیان اینکه بیش از ۱۱۵۰ مرکز خرید آماده دریافت گندم از کشاورزان هستند، افزود: ۲۱ هزار کمباین آماده برداشت گندم هستند و در مناطق معتدل و سرد کشور عملیات داشت و مبارزه با بیماری و کودپاشی مزارع ادامه دارد.

او با بیان‌ اینکه ریالی از مطالبات گندمکاران پرداخت نشده است، گفت: وزارت جهاد پیگیری لازم برای دریافت وجوه کشاورزان را انجام داده است, براین اساس سازمان برنامه و بودجه و وزارت اقتصاد باید اقدامات لازم را انجام دهد تا هرچه سریع تر بودجه را در اختیار وزارت جهاد قرار دهد.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی صنعت ، تجارت و کشاورزی

دیگر خبرها

  • خسارت بارش‌های شدید به ۱۴۵ هزار هکتار از مزارع خوزستان
  • خوشه‌های خوش‌سالی در خراسان شمالی با جهش تولید و مشارکت کشاورزان
  • خسارات سنگین طوفان به ۱۰۰ هزار هکتار از گندم‌زارهای خوزستان
  • گندم‌کاران مراقب شیوع بیماری زنگ زرد باشند
  • لزوم مبارزه با بیماری زنگ زرد را در مزارع گندم و جو
  • خرید تضمینی گندم به بیش از یک میلیون و ۲۵۰ هزار تن رسید
  • کاهش آفت ملخ در اراضی کشاورزی با بارش های بهاری
  • مبارزه علیه سن مادر در ۱۸ هزار هکتار از مزارع رزن
  • مبارزه شیمیایی با آفات مزارع گندم و جو مازندران
  • ۱۵۴ هزار هکتار مزارع گندم و جو مازندران مبارزه شیمیایی شد